Новости 22 января 2020

Єланецький «Ольгопіль» програв херсонському «Хліборобу» [ФОТО]

У неділю, 19 січня, на штучному полі Центрального міського стадіону в рамках шостого туру зимової першості області з футболу зустрілись команди «Ольгопіль» (Єланецький район) та «Хлібороб» (Херсонська область). Херсонці виграли з рахунком 3:0. Про це повідомляє Асоціація футболу Миколаївської області.    

Розпочали зустріч команди на рівних, кожна намагалась заволодіти ініціативою та перетворити її в омріяні переможні три очки. Однак наполегливішою та точнішою була команда «Хлібороб». Гравці двічі проривали оборону суперника та відправляли м’яч в сітку воріт, проте зробити це згідно з усіма правилами довгий час не вдавалось, арбітр щоразу запалював прапорець, сигналізуючи про положення поза грою.

І все ж таки зусилля команди не пройшли даремно: на 22-й хвилині Євгену Фальковському вдалося закинути «правильний» м’яч у ворота, до якого суддівство не мало заперечень.  Кінцівка першого тайму пройшла на половині поля «Ольгополя» — херсонці притиснули суперника та намагались збільшити сою перевагу, однак до перерви команді вдалося лише ще раз вразити господарські ворота і знову ж з офсайду. На перерву суперники пішли за мінімальною перевагою «Хліборобу».

У другій половині гри гості зробили роботу над помилками та контролювали свої позиції при атаках. І вже на 7-й хвилині другого тайму подвоїли рахунок. Влучним ударом відмітився Павло Буряк. А згодом, на 54-й хвилині зустрічі, і самі «ольгопільці» подарували опоненту можливість для взяття своїх воріт. За зрив атаки арбітр призначив пенальті, яке майстерно виконав Фальковський, записавши дубль на свій рахунок. З рахунком 3:0 на користь «Хлібороба» команди закінчили цю зустріч.

Адміністратор ФК «Ольгопіль» Олександр Бойчук прокоментував гру команд:

«На полі хлопці виглядали непогано: боролись за м’яч, загострювали ситуацію біля воріт суперника, однак клас гравців «Хлібороба» вище,

і це позначилось на грі. Маємо те, що маємо. Але загалом гра сподобалась».

 

Оставить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

комментируемое

To Top